Diensten

Wij verzorgen de gehele installatie en inrichting van boekhoudprogramma GnuCash op jouw computer of laptop, Windows en Apple. Slechts € 115

Maak afspraak

Kies voor Accoo!

Jarenlange ervaring

Controller, boekhouder creditmanager, Accoo heeft jaren ervaring. Het boekhoudprogramma wordt ingericht zodat jij kunt doen waar je het beste in bent: ondernemen!

Eenvoudig btw-aangifte doen

Met btw-codes die aansluiten bij het formulier van de belastingdienst, vul je de btw-aangifte gemakkelijk in.

Aangifte inkomstenbelasting zonder gepuzzel

De grootboekrekeningen sluiten aan bij de indeling van de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers. Zo verloopt je belastingaangifte overzichtelijk.

Een professioneel boekhoudprogramma

Boekhoudprogramma GnuCash is er voor Windows, Mac en Linux, al meer dan 5,5 miljoen keer gedownload, regelmatige updates en wereldwijd een grote groep enthousiaste gebruikers en ontwikkelaars.

Boekhoudprogramma

Direct klaar voor gebruik

Na de installatie en inrichting kun je direct aan de slag. Maak verkoopfacturen voor je klanten, boek inkoopfacturen en verwerk banktransacties.

Klaar voor de groei van jouw bedrijf

GnuCash is een compleet en professioneel boekhoudprogramma, geschikt voor elke fase van jouw bedrijf.

Klaar voor Eenmanszaak en ZZP

De grootboekrekeningen en btw tarieven zijn zo gekozen dat je gemakkelijk btw-aangifte kunt doen en het invullen van de aangifte inkomstenbelasting overzichtelijk verloopt.

Indien gewenst kunnen we tijdens de inrichting andere of extra grootboekrekeningen en btw tarieven toevoegen.

Veilig en voordelig op jouw computer

Het boekhoudprogramma staat veilig op jouw computer. Je betaalt ook geen maandelijkse kosten. Omdat GnuCash onder de GNU licentie valt (vrije software licentie) blijft GnuCash gratis, net zoals toekomstige updates.

Verkoopfacturen

Inclusief verkoopfacturen

Verkoopfacturen maken doe je eenvoudig. De factuur wordt automatisch opgeslagen als PDF bestand. Het pdf bestand kun je mailen of uitprinten.

Aanmaningen

Bepaal zelf de betaaltermijn, bewaak tijdige betalingen en stuur zo nodig betalingsherinnering. Zo zorg je voor een gezonde cashflow.

Je bent in control

Alle financiële overzichten

Balans, winst- en verliesrekening, openstaande debiteuren en crediteuren, boekingsdetails, grafieken, alles dat je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien.

Budgetten

De echte planners kunnen ook gedetailleerde budgetten invoeren en hun prestaties daarmee vergelijken. Dit echter is niet nodig om goed met GnuCash te kunnen werken.
Laat Accoo alles regelen
Maak afspraak