Goedkope boekhouder voor zzp en eenmanszaak

Blog > Boekhouden > Goedkope boekhouder voor zzp en eenmanszaak

Goedkope boekhouder voor zzp en eenmanszaak

Zelf boekhouden, dat is een goedkope boekhouder! Wij helpen je met de installatie en inrichting en geven je uitleg over hoe het boekhoudprogramma werkt. Je gebruikt het gratis professionele boekhoudprogramma Gnucash.

Dankzij onze hulp maak je een vliegende start en het makkelijker dan je denkt!

Goedkope boekhouder

Een boekhouder, ook een goedkope, heeft als voordeel dat boekhouden zijn vak is. Een boekhouder is daardoor minder tijd kwijt aan de boekhouding, maar kan door een lage prijs ook in tijdnood komen. Als je zelf je boekhouding doet hou je zicht op de kwaliteit en bespaar je enorm op de kosten. Voor adviezen en tips kun je natuurlijk altijd nog bij een (goedkope) boekhouder terecht.

Wat doet de goedkope boekhouder allemaal?

Een boekhouder doet jouw hele boekhouding. Als je zelf gaat boekhouden met GnuCash verwerk je de inkoopkoopfacturen, maak je verkoopfacturen, boek je investeringen en afschrijvingen en natuurlijk ook de bankmutaties.
Accoo heeft verstand van boekhouden en helpt jou met het bedrijfsklaar maken van GnuCash. Ook krijg je uitleg over het gebruik van dit boekhoudprogramma.
Zo kun je er altijd op vertrouwen dat je cijfers actueel en compleet zijn en hou je volledig overzicht.

Voor wie werkt de goedkope boekhouder?

Ondernemers die onder de inkomstenbelasting vallen. Dit zijn zzp’ers en eenmanszaken. Voor deze ondernemers werkt de goedkope boekhouder.

Wij zijn er op ingericht om dit type ondernemers te helpen, vandaar dat wij zo voordelig kunnen werken.
Onze klanten zijn klussers, bouwbedrijven, koeriersbedrijven, zakelijke dienstverleners, zelfstandige medici, coaches etc. Het zijn heel verschillende bedrijven qua omvang en in hun producten en diensten, maar ze vallen allemaal in de categorie zzp’er of eenmanszaak.

Gratis zelf boekhouden

Wil je helemaal geen geld aan de boekhouding uitgeven en is de goedkope boekhouder geen uitkomst? Dan is het gratis boekhoudprogramma GnuCash iets voor jou. Wij hebben een complete, en gratis, handleiding geschreven over hoe je dit boekhoudprogramma kunt installeren, inrichten en gebruiken voor jouw bedrijf.
Verken de handleiding voor GnuCash of begin direct met de installatie en inrichting.

Laat Accoo alles regelen
Maak afspraak